Saturday, January 18, 2014

Cronovizorul - Masina timpului

 Cronovizorul - Masina cu care poti vedea trecutul

Pe Scurt : Cronovizorul este unul dintre proiectele la care au lucrat 12 savanti / fizicieni pentru a capta imagini din trecut pentru Vatican. O parte din ei au fost tinuti in arest la domiciliu si identitatea lor fiind secreta. Momentan se cunoaste identitatea a 3 savanti care presupunem ca au pus la dispozitie anumite fotografii si informatii pe care Vaticanul le-au declarat falsuri : Una din acele fotografii fiind cea de mai jos unde in mijloc este prezentat Iisus.
Se presupune ca Vaticanul a observat prin cronivizor pe langa multe alte evenimente istorice si  : Cina cea de Taina,  Rastignirea lui Iisus Hristos si bombele atomice de la Sodomma si Gomora.


Cronovizorul / Masina cu care poti vedea trecutul. Ideea de creatie :

A) O echipa de cercetatori ( sub comanda Vaticanului ) condusa de  Parintele Ernetti au creat aceasta masinarie in anul 1956 plecand de la premiza ca undele luminoase si sonore, dupa emisia lor, nu sunt distruse, ci se transforma ramanand prezente continuu. "Nimic nu se pierde, totul se transforma"  ( Princip. "k" )

B) O alta varianta ar fi ca a fost gasita o carte scrisa intr-o limba necunoscuta, dintr-un material necunoscut care nu putea fi distrusa  si care continea schitele acestui Cronovizor. Aceasta carte a intrat in posesia Vaticanului care a fortat o mana de savanti sa creeze aceasta masinarie, dupa care i-a ucis. Cronovizorul a fost folosit ca "metoda de control" a adevarului istoric dupa care acesta a fost demontat in 16 bucati, si pus sub paza.





Cronovizorul -  Poveste Oficiala
Călugărului benedictin Pellegrino Ernetti  care a murit în 1994, a creat acesta masinarie impreuna cu  Enrico Fermi, şi Wernher von Braun, specialist în rachete ( doi dintre cei mai mari fizicieni ai lumii şi “părinţii” programului atomic american). Iar oficial la acest proiect au participat 13 persoane a caror nume este tinut strict secret.  Iar declaratiile  acestor oameni de ştiinţă avea să inflameze Biserica Catolică şi să atragă interesul experţilor de la NASA. De aici totul e doar speculatie...



Papa Pius si Cronovizorul
Concluzia puţinelor articole şi studii ce au mai apărut pe această temă a fost că însuşi Papa Pius al XII-lea a cerut ca aparatul să fie predat Vaticanului, cronovizorul fiind clasificat, de atunci, printre cel mai bine păzite secrete ale Sfântului Scaun.


Concluzii si Intrebari - va asteptam cu comentarii pe blogul nostru :

1. Este cronovizorul inventat de Ernetti si echipa lui sau au creat acest aparat dupa o schita deja existanta ?
2. Exista in Romania mai exact in Muntii Bucegi un asemenea Cronovizor ? Sau e cu totul alta tehnologie si de asta autoritatile romane au cazut de acord ca e mai bine sa sigileze acea locatie ?

No comments:

Post a Comment